HOERA, ÉÉN JAAR!

1 december 2017- 1 december 2018

Precies 1 jaar geleden zijn we gestart met onze B&B!
Het is een overweldigend, verrassend, leuk en heel druk jaar geweest: De B&B was 218 nachten bezet. Dat betekent een bezetting van ruim 65%!! Geweldig. Daarom willen we al onze gasten die hebben meegewerkt aan dit mooie resultaat, bedanken.
Het was leuk om 218 keer een ontbijt klaar te maken, complimenten in ontvangst te nemen over het interieur, bed, ontbijt, gastvrijheid en omgeving. Gezellige mensen te ontvangen en ze na een dag of een paar dagen weer tevreden zien vertrekken.
De redenen om onze B&B te bezoeken waren heel uiteenlopend; een dag of paar dagen er tussenuit, feestje in de omgeving, vriendinnen reünie, bruiloft, begrafenis, voor zaken, een evenement bezoeken, meedoen met de Bloesemtocht, fietsen in de omgeving, wandelen, zwemmen in of varen op de Linge.
We hebben ook veel gezinnen met 1, 2 of 3 kinderen in onze B&B gehad.
Onze gasten kwamen uit Nederland, Noorwegen, België, Frankrijk, Duitsland, Canada en
Dubai.
We hebben er veel bijgeleerd en tips en verbeterpunten van de gasten ontvangen. Dank hiervoor. De meeste daarvan hebben we meegenomen en uitgevoerd.
We kijken vol vertrouwen uit naar 2019 en hopen u wellicht, weer of voor de eerste keer u/ jullie welkom te heten in Gellicum. 

Comments are closed.